Vásárlói tájékoztató

ÉTELRENDELÉSSEL ÉS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 • Kínálatunkból kötöttség nélkül választhat és rendelhet 
 • Fizetés a futárnál az étel átvételekor történik
 • Áraink magyar forintban értendőek és tartalmazzák az áfát
 • Elvitel vagy házhoz szállítás esetén 200 Ft.- csomagolási díjat számítunk fel, 2 vagy több személyes ételek estetén 500 Ft.-
 • Nyíregyházán belül a házhoz szállítás +200 Ft.
 • A képek az általunk készített ételek fotói.
 • Ételeink bármely allergén anyagot tartalmazhatnak, mivel konyhánkban sokféle ételt készítünk.
 • Ebéd napi menü rendelés minden nap, az adott napra legkésőbb 09:30-ig adható le - amelyet 13 óráig szállítunk ki, függetlenül a leadás időpontjától - ez utáni rendeléseket, csak 13:00 és 15:00 között tudjuk teljesíteni, egyéb időszakban 60-90 perc a kiszállítási idő.
 • Rendelés felvétel: Hétfőtől-Péntekig 07:00-21:00
 • Pontos címünk: Nyíregyháza, Sóstói út 31/B, Seven Diner! 
 • A megrendeléseket a következő csatornákon várjuk:  telefonon (06205967196) vagy személyesen 
 • Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 07:00-21:00

  Várjuk megrendelését és ízletes ételeinkhez jó étvágyat kívánunk!

www.sevendiner.hu üzleti és szállítási feltételek

Üdvözlünk a www.sevendiner.hu üzemeltetője, a ICE-ELMI Kft. internetes üzlet vásárlói között!

 


 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.sevendiner.hu webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

A Webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

 

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: ICE-ELMI Kft. 

Adószám:  24204088-2-15

Székhely:  4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.

Telefonszám: 06 20 596 7196

Email: diner.seven@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/hpcnyiregyhaza

 

Megvásárolható termékek

Frissensültek, gyros, hamburger, pizza, üdítő italok.

A megjelenített termékeket telefonos megrendeléssel lehet rendelni. Megrendelés esetén a termékeket házhozszállítjuk.

A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, tartalmazzák a házhoz szállítás díját és a csomagolási költséget.


Személyi adatok védelme

Megrendelés esetén szükségünk lesz az Ön adataira. Ezek az adatok szükségesek a számla kitöltéséhez, valamint az áru kiszállításához. A Vásárlók adatait kizárólag a saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Az eladó fél nem vállal semminemű felelősséget a hibásan vagy hiányosan megadott adatokból keletkező problémákért, főleg ha nem tüntetett fel érvényes telefonszámot, melyen elérjük Önt. ICE-ELMI Kft. a www.sevendiner.hu webáruház tulajdonosa és üzemeltetője kijelenti, hogy a rendszerünkbe regisztrált összes személyes adatot szigorúan bizalmasan és törvény szerint kezeljük. Adatait semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek sem más személyeknek. 


Az áruházban való böngészés, keresés

A webáruházunkban tetszés szerint nézelődhet, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal. Termékeinket kategóriák szerint soroltuk be. A különböző kategóriákat az áruház tetején lévő Ételeink menüből választhatja ki. Ezt követően jelenik meg az adott kategórián belül bal oldalon az alcsoportok. Több alcsoport talál, melyek a könnyebb eligazodást szolgálják. A termékek listája egyben az árlistánk is. Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel. A termék nevére vagy fotójára kattintva az adott termék leíró oldalára jut, ahol részletes leírás mellett képet is lát. Ha a képre kattint az egérrel, akkor az nagyítva is megjelenik. A nyitó oldalra bármikor visszajuthat a Kezdőlap menüpontra kattintva, ami az oldalak felső részén elől található.