Vásárlói tájékoztató

ÉTELRENDELÉSSEL ÉS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 • Kínálatunkból kötöttség nélkül az egyszerűen elvégezhető regisztráció után, vagy a regisztráció mellőzése nélkül választhat és rendelhet. 
 • A termékek meletti fényképek illusztrációk! Az adott termék tartalmát a termék leírásában találja!
 • Fizetés a futárnál az étel átvételekor történik
 • Áraink magyar forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t
 • A kiszállítás 1500 Ft rendelési érték felett Nyíregyházán belül ingyenes! 
 • 1500 Ft rendelési érték alatt Nyíregyháza belterületén 300 Ft a kiszállítási díj!
 •  
 • Az alábbi helyekre a kiszállítási díj 1500.- forint:
 • Rozsrétszőlő, Ipari Park, Áfonya utca, Nyugati út, Deák utca, Ösvény utca, Kemecsei út, Tulipán utca, Hajtás utca, Keritő utca, Kerítés út, Vezér utca, Oros-Fő út, Izabella utca, Sugár utca, Csap utca, Aranyhomok út, Nyírpazony, Tambura utca, Sóstófürdő, Sóstóhegy, Rozsnyai utca, Árvácska utca.

      Az alábbi helyekre a kiszállítási díj 1000.- forint :

 • Borbánya, Kertváros, Kistelekiszőlő, Oros (Praktikertől), Tiszavasvári út.
 • Nyírszőlős Csongor utcáig 800-Ft utána 1500-Ft,  Derkovits u. 600.-Ft, Repülőtér út: 800.-Ft.
   
 • Kiszállítás 11.00-tól 15,00-ig 90 perc, egyéb időszakban 60 perc-90 perc
 • Rendelés felvétel: Hétfőtől-Szombatig 21:00-ig. Vasárnap ZÁRVA.
 • Pontos címünk: Nyíregyháza, Sóstói út 31/b  HPC Seven Diner! 
 • 15km felett nem szállítunk ki!
 • Ételeink frissen fogyaszthatóak, 3 óra elteltével pedig hőkezeléssel (mikrohullámú sütő)
 • A megrendeléseket a következő csatornákon várjuk:  telefonon, de legfőképp online: itt honlapunkon, 
 • Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 10h-22h-ig, Szombaton: 10h-22h-ig, Vasárnap: ZÁRVA    

  Várjuk megrendelését és ízletes ételeinkhez jó étvágyat kívánunk

www.sevendiner.hu üzleti és szállítási feltételek

Üdvözlünk a www.sevendiner.hu üzemeltetője, a SM Gasztro Kft. internetes üzlet vásárlói között!

 


 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.sevendiner.hu webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

A Webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

 

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: SM Gasztro KFT. 

Adószám: 13676252-2-15

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/ B

Ügyvezető: Seregi Mihály

Telefonszám: +36 30/382-0367

Email: smgastro71@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/hpcnyiregyhaza

 

Megvásárolható termékek

Frissensültek, gyros, hamburger, pizza, dobozos üdítő italok.

A megjelenített termékeket on-line (elektronikus) vagy telefonos megrendeléssel lehet rendelni. Megrendelés esetén a termékeket házhozszállítjuk.

A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját (lásd később). Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. 


Személyi adatok védelme

Megrendelés esetén szükségünk lesz az Ön adataira. Ezek az adatok szükségesek a számla kitöltéséhez, valamint az áru kiszállításához. a Vásárlók adatait kizárólag a saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Az eladó fél nem vállal semminemű felelősséget a hibásan vagy hiányosan megadott adatokból keletkező problémákért, főleg ha nem tüntetett fel ervényes telefonszámot, melyen elérjük Önt. SM Gasztro Kft. a www.sevendiner.hu webáruház tulajdonosa és üzemeltetője kijelenti, hogy a rendszerünkbe regisztrált összes személyes adatot szigorúan bizalmasan és törvény szerint kezeljük. Adatait semmilyen körülmények nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek sem más személyeknek. 


Az áruházban való böngészés, keresés

A webáruházunkban tetszés szerint nézelődhet, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztráció nélkül tájékozódhat. Termékeinket kategóriák szerint soroltuk be. A különböző kategóriákat az áruház tetején lévő Ételeink menüből választhatja ki. Ezt követően jelenik meg az adott kategórián belül bal oldalon az alcsoportok. Több alcsoport talál, melyek a könnyebb eligazodást szolgálják. A termékek listája egyben az árlistánk is. Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetjük fel. A termék nevére vagy fotójára kattintva az adott termék leíró oldalára jut, ahol részletes leírás mellett képet is lát. Ha a képre kattint az egérrel, akkor az nagyítva is megjelenik. A nyitó oldalra bármikor visszajuthat a Kezdőlap menüpontra kattintva, ami az oldalak felső részén elől található.Megrendelés

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Ezen a portálon végrehajtott megrendelés következményeként a vevő és az eladó között adásvételi szerződés jön létre. A megrendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeket és tisztában van a vásárlás rögzített menetével. Az érvényes megrendeléshez vagy a regisztrációhoz a vásárló a regisztrációs oldalon található valamennyi pontot köteles a valóságnak megfelelően kitölteni. E kötelezettség elmulasztásából eredő károkért, illetve a regisztrációs folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalunk felelősséget. Amennyiben a rendelését telefonon kívánja megtenni, ez ugyanazon feltételek mellett a távollévők között kötött szerződésekről szóló szabályozás értelmében az ügyfélszolgálatunkon keresztül lehetséges. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Az árváltoztatás jogát cégünk fenntartja. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

A rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba

2. Amennyiben Ön még nem regisztrált a www.sevendiner.hu webáruházba, a regisztráció gombra kattintva itt megteheti. Regisztráció nélkül is le tudja adni rendelését. Amennyiben Ön már regisztrált felhasználónk, lépjen be és folytassa a vásárlást


3. Ha nem szeretne további termékeket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Amennyiben az nem megfelelő javítsa ki a plusz és minusz jelek használatával. A TÖRLÉS feliratú gombbal ürítheti a bevásárlókosarát.

4. A folytatásért nyomja válassza ki az Önnek megfelelő megrendelési gombot. Majd a megjelenő listából válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot. Ezt követően megjelenik Ön előtt rendelésének teljes összegzése és a már regisztrációkor megadott számlázási és szállítási adatai. Amennyiben változtatni szeretne adatain, kattintson az ADATLAP MÓDOSÍTÁSA feliratú gombra és írja át adatait. Miután mindent rendben talált, a megjegyzés részhez írhat az eladónak bármilyen nemű információt a futárnak és az eladónak egyaránt.

5. A RENDELÉS ELKÜLDÉSE feliratú gomb megnyomásával a rendelést postázza. Figyelem!! A rendelés elfogadása után a böngészőjén egy feliratnak kell megjelennie "Sikeres rendelés" címmel. Ha ezt nem látja valószínűleg a rendelése nem lett befejezve. Ellenőrizze a megadott email címén a leveleit néhány perc múlva, nem érkezett e igazolás. Amennyiben nem, ismételje meg a rendelést vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. A megrendelést követően automatikus igazolást kap emailcímére.